Eduard Kelderhuis

 • Ik begonnen met het leren van de gitaar op 10 jaar oud. De liefde voor Eduard Kelderhuis was er altijd geweest, het veilige gevoel van ondergedompeld in klank en melodie. De warmte van nummers, zouden de verschillende bochten emoties nemen op een pad geplaveid door akkoorden en harmonie. Bij het spelen van de gitaar vond ik de sleutel naar de mysterieuze wereld van de muziek in te voeren. Mijn eigen universum. De nummers die ik was in staat om te spelen op het eerste ontgrendeld deuren naar een nieuw avontuur in te voeren. Het eerste akkoord leerde ik op de gitaar (het moet een D of een A zijn geweest, want ik speelde veel nummers met die ...) hield de macht van het openen van de poorten van dat heelal, creativiteit.

  Ik voelde me enorm bevoegd in het spelen van hele liedjes, uiterst eenvoudig in het begin, maar toch kostbare stukken van deze mooie puzzel, muzikaal vakmanschap.

  Ik bracht uren in mijn slaapkamer oefenen akkoorden, het uitproberen van nieuwe nummers, koesteren mijn nieuw gevonden geluk, te verbeteren en te polijsten mijn vaardigheden, het was een fantastische reis naar de meest fantastische plaatsen, maar toch ... alle in de slaapkamer. Ik was een ongelooflijke slaapkamer gitarist. En, dat was vervullen op zich, maar probleem is dat het niet het "echte" te maken.
  Omdat het een muzikant en het afspelen van muziek kan eigenlijk alleen bestaan ​​als een uitwisseling plaatsvindt, zo simpel als het hebben van 1 persoon spelen en 1 persoon die luistert. Honden zijn prachtige luisteraars, maar ze doen het niet "echt" te maken, sorry. De magie gebeurt wanneer de verbinding wordt gemaakt van de ene mens naar de andere, validatie.

  Een stormloop van de werkelijkheid gevoeld waar wanneer op 11 jaar / o Ik trotseerden op en zou gaan spelen met een vriend tijdens de mis elke zondag. Vervolgens kwam de overwegingen, lokale wedstrijden, High School optredens, bands, studio-opnames, radio wedstrijden, lokale optredens! Elke uitlaat ik zou kunnen vinden om mijn gitaar te spelen in de voorkant van mensen! Het was waar, het was nu echt. werkelijkheid!

  Bij het onderwijzen, mijn doel is om studenten nieuwe akkoorden, tokkelen patronen, lood techniek, etc. tonen Maar het is ook om het gevoel van empowerment verworven door het spelen van de gitaar delen. Een gevoel dat hun en alleen die van hen zal zijn. De sleutel tot hun wereld van muziek, waar alles is geweldig de hele tijd. Een token op vrijheid.

  Overstappen van het zijn een slaapkamer gitarist in een muzikant is een eng, maar bevrijdend proces. Hier zijn een paar dingen die je zou kunnen kijken naar:

  Gitaar spelen op het feestje van een vriend!
  Deelnemen aan een groep Jam Session!
  Gaan naar een Open Mic!
  Deelnemen aan een band van klasse!
  Het vormen van je eigen band!
  Ongeacht de keuze die voor u geschikt is, ik wens je veel succes! Kom op, ga uit de slaapkamer!